Jdi na obsah Jdi na menu
 


Politika ve škole - s povolební poznámkou

9. 10. 2021

Tak uvidíme, kdo bude naši školu po volbách řídit...

 

Výběr služby na mazání tabule musí být maximálně transparentní a on-line. (Piráti)

Vyšetříme, kdo loni v květnu shodil ten květináč z okna, a viník bude spravedlivě potrestán. Spravedlnost především. (Přísaha)

Počítání se zlomky vysvětlíme jen slušným žákům. Nepřizpůsobiví na to nemají nárok. (SPD)

Nevěřte tomu, že čtvrtá bé nemůže ve středu končit už v jednu. Může. To je všechno jenom taková strategie Antibabiš! (ANO)

My jediní zajistíme sociálně spravedlivé přidělování hadrů na tabuli do všech tříd a všem dětem budeme rozdávat svačiny zdarma. A uklizečkám zajistíme ze státního rozpočtu mopy na podlahu od Versaceho, protože si to ty ženy zaslouží.  (ČSSD)

-----

Psáno po volbách: Karikatura se dá dělat jen z někoho, kdo má nějaké výrazné rysy, kdo je dobře čitelný. Zkuste udělat karikaturu figurky z Člověče nezlob se, když jsou všechny stejné! Proto jsem do předchozího textu tehdy nezařadil uskupení, které nyní vyhrálo volby. Z celé té koalice dovedu číst jedině lidovce, jakožto stranu s křesťanskými a snad ještě trochu i agrárními kořeny. Alespoň doufám, že se nepletu. Trochu se obávám, abych za čtyři roky neměl výrazně snazší pozici pro karikování stran jako ODS nebo TOP 09.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář