Jdi na obsah Jdi na menu
 


Krátce z domova i ze světa

6. 12. 2020

Před časem si jistý eventový produkční postěžoval v televizi, že kvůli koronaviru nemá žádné zakázky. Ministr Karel Havlíček, otřesen a dojat takovou ztrátou pro naši ekonomiku, již přemýšlí, jak tuto stěžejní profesi zachránit. A to ještě neví, jak jsou postiženi takoví manažeři obsahu! Eventoví produkční a manažeři obsahu se naštěstí zatím vlivem krize mění na cash-drink changery nebo se intenzivně věnují zevlingu, čímž se značně přibližují významu své původní profese.

 

Jak jsme se dozvěděli ze spolehlivých zdrojů, kontroverzní politik A se včera v odpoledních hodinách sešel s kontroverzním politikem B, nekontroverzním politikem C a nekontroverzním podnikatelem D. Na přímý dotaz našeho zpravodaje připustil kontroverzní politik A, že na schůzce všichni probírali tři nekontroverzní témata a pět témat kontroverzních. Nekontroverzní podnikatel D se ze schůzky omluvil ještě před jejím koncem, protože prý potřeboval vyvenčit svého kontroverzního psa. To jsou věci!

 

Meteorologové varují: v zítřejších denních hodinách nás zasáhne počasí!

 

Psychologové rozklíčovali odpor části lidí k očkování. Podle nich odpírači ve skutečnosti také chtějí být imunní vůči ošklivému viru, ale k pojmu "očkování" si v dětství vytvořili negativní vztah, protože to bolelo a nakonec stejně ani žádný tetanus nebo černý kašel nechytli, takže se nechali očkovat docela zbytečně. Psychologové nyní testují změnu názvu z "očkování" na "ouškování" nebo "nosíkování" a nezávisle na tom rozpracovávají osvětovou kampaň "Nestyď se jít k psychiatrovi, když k němu patříš".

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář