Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hluboké úvahy

15. 7. 2023

Je to jen takové fabulování. Ale řekl bych, že určitě znám pár lidí, kteří by se podobných hlubokých úvah dopustit mohli. Možná podobné znáte taktéž.

---------

"Napsal jsem článek pod pseudonymem a stejně hned každý věděl, že je ode mě. A to jsem si zvolil pseudonym po svém dědovi."

"A jak se děda jmenoval?"

"No jak - stejně jako já!"

----------

"Po dlouhé době zase v rádiu hráli tu odrhovačku od Hegerové "Mám vanu plnou fialových fialek". Že si vzpomněli právě teď! Já vám povím, je to placený! Takhle nenápadně nám valí do hlavy tu slavnou Fialovu vládu a její balíček! Jenomže český člověk se nedá jen tak něčím oblbnout. Kampak na nás!"

------------

"Tuhle prý hrála Kvitová proti nějaké Ukrajince. To je zaplacený, cpou do tenisu kdejaký Ukrajinky, které by si jinak ani neškrtly a platí jim startovné!"

"Ale ta Svitolinová byla dobrá a Kvitovou porazila!"

"Ále houby, je to zaplacený, Ukrajinky dneska musí vyhrávat, to je politická objednávka!"

"A Vondroušová teď tu Svitolinovou porazila!"

"No jasně, občas se musejí nechat prohrát, aby nebylo tak nápadný, že je to celý zaplacený!"

-----------

"Vy se divíte, že je bydlení drahý? Vy asi nevíte, že je Praha zaplevelená bordely. Semeniště drog a pohlavních nemocí, a pak mají slušní lidé sehnat byt!"

Tenhle názor jsem na rozdíl od předchozích vymyšlených opravdu četl - napsaný na jedné zdi. No, člověk si snadno najde, že v Praze je bratru 550 000 bytů. Takzvaných erotických privátů je odhadem dlouhodobě mezi 300 a 400. Vážený pane (ženy zpravidla po zdech nečmárají), teď jste na to kápnul. Díky vám konečně víme, proč nejsou byty.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář