Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bulvár, jaký jinde nenajdete

6. 5. 2023

Kolegové z bulváru, uvědomte si: Agáta H., Dáda P. ani Carlos V. už nikoho nezajímají. Chce to nové a neokoukané objekty!

Hvězdný pár v troskách!

Renata P., odborná referentka pražského planetária, a Richard F., technik tamtéž, již delší čas nebyli k vidění společně. Je za tím Michala S., uvaděčka planetária?  S kým pojede Richard F. Na dovolenou? Komu připadne kocour, kterého si pár pořídil ani ne před půl rokem? Budeme vás dále informovat.

Ukázala vnady

Jolana N., pokladní v Bille, při slunění na trávníku na Petříně neváhala odložit spolu s blůzkou i horní díl plavek.

Coming out známého řidiče

Tomáš S., řidič městského autobusu, kterého zná spousta lidí, v hospodě kamarádům svěřil, že se v dětství pomočoval až do svých šesti let. "Muselo to ze mě a teď se cítím mnohem lépe," prohlásil známý řidič. Doporučuje všem, aby svá traumata z dětství neváhali svěřit ostatním.

Vrásky už neřeším

Jana R., účetní firmy Vrabec s.r.o., nám potvrdila, že ve svých čtyřiceti letech nikdy nebyla na plastické operaci a nechodí ani na lifting obličeje: "Já se za svůj obličej nestydím, je krásné být sama sebou. A navíc - copak kradu?" Věříme, že opravdu nekrade.

Talent se nezapře

Věra T, dcera slavné třetí houslistky karlovarského promenádního orchestru a neméně slavného sboristy plzeňské opery, už ve svých jedenácti letech hezky maluje a baví všechny spolužáky zdařilými imitacemi třídní učitelky. Teď ji čeká i casting na televizní reklamu. Její hvězdné kariéře nic nestojí v cestě.

Hvězda doporučuje novou dietu

Pamela C., která poprvé a naposled zazářila v prvním filmu se Spidermanem jako žena vycházející z prodejny, doporučuje: "Za svůj úspěch vděčím pouze cvičení pilates a dietě založené na velkém podílu grapefruitů v bio kvalitě. Jedině tak jsem svůj organismus zbavila cizorodých látek a dodala mu dostatek energie."

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář