Jdi na obsah Jdi na menu
 


Náročné úkoly první pětiletky splněny!

31. 12. 2022

Vážení čtenáři všech pohlaví (a že jich je!)!

Poslední roky kolem mne proletěly závratnou rychlostí. Transplantace, komplikace, pak kovidová éra a učení na distanc... Těch olympiád, co bylo! Těch mistrovství světa ve všem možném, kde naši borci odolali touze zúčastnit se, či dokonce získat nějakou pěknou medaili! A vlády, protesty proti vládám, střídání politiků ve vězení a na svobodě jako na orloji, střídání amerických prezidentů a nestřídání našeho prezidenta, můj oblíbený autor Dominik Dán vyplodil devět knih, vyšly teď už kompletní Rychlé Šípy, jo, a na východě se jeden samovládce zbláznil a odnáší to celá Evropa v čele s Ukrajinou.

1.1. 2018 jsem zplodil první příspěvky tohoto webu. Jeden byl o nejstarším dochovaném případu, kdy se ozvala postižená kvůli ne tak docela dobrovolnému oplození, jistá Marie, která si myslela na jistého Josefa, ale Duch Svatý to viděl jinak. Další příspěvek se týkal volby prezidenta. Věštil jsem tehdy, že za nějaké tři-čtyři roky nikoho nebude zajímat pan Drahoš a okolnosti jeho nezvolení prezidentem. Podotýkal jsem, že při četbě starých politických komentářů a fejetonů člověk jen žasne, co tehdy, před více či méně lety, hýbalo společností jakožto problém první kategorie. S odstupem času většina kauz a většina jejich protagonistů už jenom závidí Rumburakovi, že je čarodějem alespoň té třetí kategorie.

Tehdy začátkem roku 2018 jsem si nekladl žádné plány, jen jsem si začal psát a hecovat sám sebe, abych to nevzdával. Takže ohlédnu-li se za uplynulou první pětiletkou stránek Paleta názorů a ptákovin, musím s uspokojením konstatovat, že svá předsevzetí jsem do puntíku splnil a náročných cílů bylo dosaženo. V nedávném příspěvku "To nemůžeš srovnávat" jsem dokonce zveřejnil první akt - takové velmi pikantní místečko ženského těla v pěkném detailu. O moje verše a písňové texty se podle "Agentury Pravda vyděsí" přetahují producenti a hvězdy pop music. Marek Ztracený dokonce prohlásil, že raději zůstane ztracený, protože tomuhle (ano, takhle to zvýraznil) on se nikdy ani nepřiblíží. Marku, nezoufej, chce to talent a píli!

Vyhlašuji tedy cíle na další pětiletku: zůstat ještě nějaký ten pátek naživu, psát, dokud mne to bude bavit, a protože tu na stránkách visí už 607 příspěvků, rád bych se dobabral až k číslu 666. Pak si k tomu pustím skupinu Slipknot a nějakou dobu se tím satanským číslem budu kochat, cha chááá!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář