Jdi na obsah Jdi na menu
 


A je odvoleno, uf

30. 1. 2023

Popravdě řečeno, jednomu bodu ve sporech fanklubů obou prezidentských kandidátů jsem nerozuměl - tomu o zavlečení naší krásné vlasti oplývající mlékem a strdím do války. Vychází mi, že věřící Babišovci a voliči s nimi spříznění museli vyznávat některá (možná všechna) z následujících tvrzení:

  • Generál nás vtáhne do války, ať už se ostatní naši spojenci i zbytek naší politické reprezentace postaví k naší válce jak chtějí.
  • Pokud nás (míněno buď konkrétně ČR, nebo kterýkoli stát NATO) napadne Vy-víte-kdo, generál nebude váhat zachovat se jinak, než naši a evropští politici v roce 1938. Ten zrádce! Pověsit ho na lucerně! Přežili jsme jednou, přežijeme zas.
  • Ilumináti, světové židovstvo, tajný spolek oligarchů, vrazi z Wall Streetu (nehodící se škrtněte) touží po válce. Proto pomocí sítě 5G nebo chemtrails zmanipulovali mysl tří milionů věrných Čechů tak, aby dali svůj hlas agentovi, kterého si jeho chlebodárci vypiplávali a školili už od jeho narození. Pokud by náhodou dříve zahynul na motorce nebo v armádě, tak nevadí. ONI mají ještě záložní tajné agenty, to se vsaďte! Pozoruhodné je, že plošná manipulace na dva miliony našich občanů nezafungovala.
  • Pokud by zvítězil Babiš, naše republika by přesvědčila země NATO i EU, aby zakoupily samovary, zavedly ruštinu jako jednotnou úřední řeč, a uprosily pana Putina, aby žádná válka nebyla. Čert vem Ukrajinu, beztak to jsou fašisti. A v naší stověžaté matičce pak uspořádáme celosvětovou konferenci.
  • Anebo víte co? Pokud by zvítězil Babiš, on by osobně zajel za Vladimírem Vladimírovičem, popili by spolu, a pak by zavolali Bidenovi, Erdoganovi a Macronovi, že válčit se nebude.
  • Pokud by zvítězil Babiš, tak i kdyby byly země NATO napadeny mírumilovným Vy-víte-kým, on by si u našich spojenců vymohl výjimku, aby naše zemička jako jediná do války nešla. Vy-víte-kdo by to ocenil, protože Babiš má na něj telefon, a naši krásnou vlast by obloukem obešel. Da zdrávstvujet něrušímaja družba!

--------

A poznámka: dne 30. ledna, tedy několik dní po volbách, jsem našel jeden reklamní poutač - "MUDr. Tomáš Zima, prezident, který uzdraví Česko". Buď si chlapec natolik věřil, že zaplatil volební agitaci až do druhého kola voleb, nebo to už je začátek nastávající volební kampaně. Ostatně, vždyť už to vypukne za čtyři a půl roku!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář