Jdi na obsah Jdi na menu
 


Temné stíny nad hnutím

17. 11. 2019

APV informuje o prapodivné záhadě, která se vznáší kolem hnutí Milion chvilek pro demokracii.

Co se přesně stalo? Mimořádný audit z Ministerstva vnitra odhalil, že hnutí má v současnosti těch chvilek pouze 752000. Po původním předpokladu, že hnutí chybějících 248000 chvilek pro demokracii nikdy nemělo, se vynořily i spekulace, že chybějící chvilky mohly být odcizeny a násilím přeměněny na chvilky proti demokracii. Za možného pachatele bývá nejčastěji označován premiér Babiš, ministryně Benešová nebo hradní mluvčí Ovčáček. Nikdo kupodivu mezi podezřelými neuvádí komunisty. Aktuální informace naší Agentury Pravda vyděsí ovšem hovoří o tom, že hnutí přece jenom těchto 248000 chvilek nikdy nemělo. Proč se hnutí rovnou nepojmenovalo 752000 chvilek pro demokracii a k čemu vůbec tolik chvilek potřebuje, to zatím nebylo objasněno.

 

Aktualizace!!!!!

Jak se ukazuje, celou diskreditační akci proti hnutí Milion chvilek, začínající nahlášením schodku na Ministerstvu vnitra, má na svědomí spiklenecká skupina prokremelských trollů, německého hnutí AfD a státu Izrael za tiché podpory Donalda Trumpa a Kim Čon Una! Jedna paní povídala, že šéf celého hnutí situaci komentoval slovy "Já nikdy neodstoupím!"

Objevují se i dohady, co celým zveřejněním APV vlastně sleduje. Rozhořčené příznivce hnutí Milion chvilek tímto prosíme, aby vytáhli ze šuplíků své placky z roku 2015 "Je suis Charlie", případně je přepsali na "Je suis APV". Jsme přesvědčeni, že jste všichni takovou placku tehdy měli.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

:-)

(P. Hlosta, 23. 11. 2019 8:49)

Můj tata říkával "sranda musí být i kdyby tatu věšali!" :-)