Jdi na obsah Jdi na menu
 


Podnikatelské záměry

26. 10. 2022

V dnešní době se mnoha lidem zdá, že vše je možné. Yes, we can. Wir schaffen das. Když nemůžeš, tak přidej víc. Vymysleli jsme tedy podnikatelské záměry, jaké asi tak odpovídají době postfaktické, době fluidní. Dáváme je k dispozici zdarma, jen nesmíte při žádosti o registraci změnit žádné slovo. A až z nich zbohatnete, chtěli bychom pět procent ze zisku.

1) Potřeboval bych půjčit tak dva a půl mega na depilační a tetovací salon. Já vím, že takových salonů už je jako... jako hub po dešti, ale tohle by byl depilační a tetovací salon pro psy a další domácí mazlíčky!

2) Chtěl bych peníze na výzkum opravdu kvalitního krému proti vráskám. Já vím, že tady už se angažují světově proslulé firmy, ale mně jejich výrobky nevyhovují. Živím se jako pornoherec, takže mi záleží na tom, jak vypadám. I když použiju ten nejdražší krém, stejně ty vrásky mám. Co? Ale ne na obličeji. Na šourku!

3) Potřeboval bych nakoupit aparaturu a kostýmy pro travesti show. Já vím, že zájem o ně upadá, ale já přijdu s něčím docela novým! Jen si to představte - na pódiu čeští zpěváci Karel Hála nebo Waldemar Matuška, další účinkující by byli Mick Jagger, slavný hráč na ukulele Iz nebo Bob Marley - a všechno to budou převlečené ženy!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář