Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nikomu to neříkejte!

20. 5. 2023

Všechno zdražuje, ale v Polsku můžete pořád nakoupit levné potraviny. Agentura Pravda vyděsí vyšpiónila, jak i u nás nakupovat za polské ceny. Ale je to jen mezi námi! Nechte si tuhle informaci pro sebe!

Jaký polský řetězec je nejlevnější? Jasně, Biedronka.

Prozradíme vám, jak se dostat za nákupem do utajených poboček Biedronky na našem území, kam chodí potají nakupovat všichni politici a jejich známí. (Pochopitelně i vrcholoví fotbalisté a herci a zpěváci.)

Takže: co znamená Biedronka? Správně, berušku neboli slunéčko sedmitečné. A kde se u nás nacházejí obchody s beruškou v názvu? Lingvisté už tuší. Jojo, obchody Coccinelle jsou plné kabelek, módních doplňků a dalších serepetiček. Ale coccinelle je francouzsky beruška! Takže vejdete do obchodu Coccinelle, vyhledáte prodavačku a řeknete heslo: "Tady je to hezké jako v Polsku". Jen si vyčíhejte chvíli, kdy v obchodě nejsou další zákazníci. Prodavačka vás provede do zázemí obchodu a tam se před vámi otevře hala plná potravin z Biedronky za levné polské ceny. A berou tu i koruny.

Tak příjemné nakupování a pssst! Nechcete přece, aby vám tam davy nákupuchtivých Čechů všechno vykoupily!

-------

Agentura Pravda vyděsí - zdroj nejkvalitnějších fake news! Doporučují čtyři ze tří čtenářů! Plochá Země a americké zboření Dvojčat už jsou dávno passé. Kdo chce držet prst na tepu doby, čte náš web!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář