Jdi na obsah Jdi na menu
 


Konečně zase bulvár

3. 1. 2021

Škemrali jste, že chcete víc bulvárních informací. Kdo jiný, než Agentura Pravda vyděsí, by vám je dokázal dodat ve špičkové kvalitě a s ověřením pravdivosti? (Pravdivost byla ověřena. Ohodnocena číslem nula, ale ověřena!)

Bilance ztrát za uplynulý rok. Které hvězdy a celebrity nás opustily?

V roce 2020 postihla Hollywood ztráta v podobě odchodu herečky Jenny Whickelton-Pickeltonové. Tako hvězda pracovala dlouhá léta jako prodavačka hamburgerů, dokud nezazářila jako jedna ze studentek ve snímku Scary Movie 4 (ta, co na party vyšla jako druhá ze dveří - ale možná to bylo v jiném filmu). Jenny nepodlehla pozlátku Hollywoodu a po natáčení dál prodávala hamburgery. Světová kinematografie se s odchodem této hvězdy bude těžce vyrovnávat.

Také Bollywood utrpěl těžkou ztrátu, když loni zemřela 42letá hvězda Ruplákshanda Plandala, kterou jste mohli obdivovat v seriálu Vindala a Zandala nebo ve velkofilmu Kálí Dogatí. Vy jste to neviděli? Jaromír Soukup naštěstí zařídil, že až jednou pojede na dovolenou, budou jeho běžné pořady nahrazeny právě produkcí Bollywoodu včetně obou zmíněných děl. Kvalita TV Barrandov tak zůstane na stejné, ne-li ještě vyšší úrovni.

Co filmaři neohlídali?

Pokračujeme v oblíbené sérii článků o chybách, které se dají najít v populárních filmech.

V dodnes nepřekonaném snímku Parta Hic, který odvážně satiricky tepe do nezdravého životního stylu havířů a v němž pomáhá nešvary odstraňovat i hit Karla Gotta "Vůně mléka", skriptka neuhlídala pana Josefa Kemra. Zatímco před kamerou vystupuje v modrých trenýrkách s bílým pruhem, ve všech záběrech, kdy má na sobě kalhoty, má pod nimi schované trenýrky červené.

V Schindlerově seznamu se v davu vězňů mihne jeden, který během řeči odhalí své zuby natolik, že vnímavý dentista J. Š. mohl bezpečně rozpoznat kvalitní zubní implantáty, které v době II.světové války ještě nebyly známy. Proslulý režisér Spielberg byl sice naším dentistou s touto ahistoričností seznámen, ale inkriminovaný záběr odmítl přetočit. J. Š. nyní vyzývá všechny dentisty světa k bojkotu filmu, nicméně 17 let po premiéře už tato akce nejspíše nebude mít očekávaný úspěch.

Tajnosti slavných

Britský premiér Boris Johnson, jakmile doma překročí práh svého bytu, se jde do koupelny učesat na pěšinku.

Donald Trump nutí svoji manželku, aby místo "bidet" říkala "Biden", ta si ale myslí, že taková dehonestace protivníka není vhodná.

Žito opět na scéně! Velkolepé plány Daniela Landy na kampaň Žito 44 tak nějak vyšuměly do ztracena. Nyní se ale zdá, že hvězda svůj projekt dokončí! Poté, co jeho žena našla na zpěvákově saku dlouhý zrzavý vlas, byl od ní Daniel Landa bit jako Žito. Gratulujeme a těšíme se na další podobné akce!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář