Jdi na obsah Jdi na menu
 


Konec podpisů

17. 6. 2021

APV přichází s odhalením chystaných celosvětových změn, které pomohou zachránit klima.

Vědci si všimnuli - a nebuďme slušní, buďme konkrétní: vědec Unterhofburger (nebo tak nějak) si všimnul, že na vysvědčení jeho syna jsou hned čtyři podpisy. Za první a druhé pololetí podpis třídního učitele a ředitele školy. Hned si představil, kolik žáků chodí jen na tuto jedinou školu, a kolik žáků je v naší nevelké republice. Navíc si představil, že by se třídní učitel i ředitel jmenovali podobně krkolomně, jako on sám, a osvítilo jej poznání.

Co se děje při podepisování čehokoli? Za perem nebo propisovací tužkou zůstává stopa díky tření. A pozor - co vzniká při tření? No jistě, vzniká odpadní teplo. V éře globálního oteplování, prosím! Učenec Unter... hergot, to je jméno... tedy navrhuje v rámci boje proti klimatické změně zcela zakázat podepisování čehokoli. Jako druhý krok prosazuje maximální zkrácení jmen a příjmení, protože při představování po telefonu nebo mailem se spotřebuje zbytečně moc energie. On sám se chtěl přejmenovat na Un, jenže zjistil, že by se lidem při vyhledávání místo něj objevoval jistý severokorejský politik.

Pan Unter...atd. již pro svou myšlenku získal velkou část europoslanců a na naší politické scéně se o ni vážně zajímá jistá strana, která by v oblasti životního prostředí byla ochotná prosadit cokoli, s čím nesouhlasí trio Zeman - Babiš - Klaus st.

Naše agentura již dávno vystupuje pod zkratkou APV, čímž výrazně šetří energii, kterou by jinak čtenáři vyplýtvali při čtení celého názvu Agentura Pravda vyděsí....a sakra...

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář