Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jsme News. Fake News. Od APV.

11. 9. 2020

Ocenění

Svaz nevidomých podle našich informací děkuje všem občanům i firmám za to, že nechávají elektrokoloběžky stát či ležet na chodnících. "Tolik adrenalinu už jsme si dlouho neužili, pěkně děkujeme", doslova prohlásil mluvčí svazu.

 

Pokrok nezastavíš

Ještě k elektrokoloběžkám. Obyvatelé obce Závist na Blanensku (0,42 km², 140 obyvatel) netrpělivě očekávají, kdy už se u nich v obci objeví první elektrokoloběžky. Jistě se dočkají.

 

Nebezpečný koníček

Češi jsou národem sběratelů. Nyní se rozmáhá sběratelství roušek a respirátorů, zejména těch, které už byly "v provozu". Sběratelé věří, že jednou jejich poklady nabudou hodnoty Modrého Mauricia, ovšem lékaři před novou formou sběratelství varují. Také ředitel jedné menší školy vyhlásil školním rozhlasem varování, aby žáci použité roušky nesbírali. Jeho slova měla očekávatelný výsledek: 237 nových sběratelů.

 

Vyhraná sázka

Newyorčan J.P.P. se minulý týden po mnoha letech odhodlal přihlásit u souseda o výhru 100 dolarů za sázku uzavřenou začátkem září 2001. J.P.P. se tehdy vsadil, že s pomocí soupravy Malý chemik zboří newyorská Dvojčata WTC. "Když jsem viděl, že do Dvojčat míří dvě letadla zrovna ve chvíli, kdy už byl spuštěný můj časový spínač, měl jsem strach, že se něco pokazí. Naštěstí výbuch nastal a já svou sázku vyhrál. Mrzí mě jen, že někteří lidé stále ještě věří tomu, že jsme WTC neposlali k zemi my, Američané." řekl pro Agenturu Pravda vyděsí J.P.P. Výherci sázky blahopřejeme.

------

Žhavá novinka

Nejnovější aktualita: Světem už proběhly zprávy o tom, že se s předstihem připravuje globální distribuce kovidové vakcíny nákladními letadly. Tato informace už neplatí. Hnutí Extincton Rebellion prosadilo nahrazení neekologických letadel plachetnicemi!

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář