Jdi na obsah Jdi na menu
 


Filmové novinky

25. 6. 2021

APV přináší čerstvé informace ze zákulisí filmového byznysu.

Inovace. Vzhledem k mimořádné četnosti uvádění v televizi na všech možných programech se populární český film přejmenovává na "Marečku, podejte mi už zase pero!".

Remake vládne filmovému byznysu! Poté, co byl natočen remake Sedmi statečných, Fanfána Tulipána, Carrie, Lvího krále i Krotitelů duchů, se chystá remake La La Landu a poslední bondovky Není čas zemřít, která ještě ani nebyla uvedena v kinech. Ptali jsme se režiséra Marhoula, jestli chystá remake Nabarveného ptáčete - věříte, že nám ani neodpověděl? Je to marné, my Češi neumíme držet prst na tepu doby.

Covid míchá cenami. Jelikož v souvislosti s pandemií byly na celém světě dlouho zavřené multiplexy, nebyl odbyt kukuřice pro výrobu pop-cornu a kukuřice tedy prudce zlevnila. Tím pádem se začala opět používat k původnímu účelu - k výkrmu prasat. Je otázkou, jestli si filmožrouti po celém světě mezitím definitivně nezvykli na nějaký jiný zdroj výkrmu a budou se chtít ke kukuřičnému pop-cornu v multiplexech opět vrátit. Multiplexy se obávají, že pouhá konzumace colových nápojů a jiných cukerno-kyselinových koncentrátů jim případné ztráty na tržbách nedokáže nahradit.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář