Jdi na obsah Jdi na menu
 


APV má nový projekt

4. 8. 2022

Agentura Pravda vyděsí se na nějakou dobu odmlčela, ale její nový projekt prostě potřeboval dostatek času.

Vytkli jsme si za cíl zvěrohodnit nejoblíbenější fake-news. A věřte, dalo to fušku!

Plochá Země.

Překreslili  jsme všechny mapy námořních a leteckých linek, které mají vlivem kulatosti Země zakřivené trajektorie. Na našich nových mapách si to lodě i letadla sviští pěkně podle pravítka. Zapotili jsme se nad systémem GPS a satelitů vůbec, ale i tady jsme už krůček od cíle. A konečně: díky sponzorům jsme vyrobili hned pět maket zaoceánských lodí, které mají uvnitř pohon jako vznášedla. Když tyto nápadné lodě opustí přístav, začnou se ve správné vzdálenosti více a více nadnášet, takže nezmizí za obzorem.

Chemtrails

Náš scénář: upozorníme aktivisty, že z několika chemických továren vyjedou podezřelé transporty. Najmeme konvoje cisteren bez jakéhokoli označení a necháme je s houkajícím policejním doprovodem dojet k vybraným letištím. Tam cisterny přijedou k běžným cisternám doplňujícím palivo a už ne policisté, ale ozbrojenci v maskáčích vše obestaví zástěnami. Naši experti se ještě dohadují, zda by zplodiny těchto letadel neměly zpočátku být lehce nazelenalé.

Je to gentleman

Ve srovnání s předchozími úkoly bylo pro nás vsunutí autenticky vytištěné věty "Hitler je gentleman" hned do několika Peroutkových článků úplnou maličkostí. Už jen z rozvernosti jsme jeden z těchto upravených článků zakončili větou "Měl jsi pravdu, Miloši. I s překladem slova pussy."

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář